pondělí 19. března 2018

Pondělní preview - Fitzsimmons a Sabotéři

 Pondělním preview s datem 19.3.2018 je artwork z Arcanistické poloviny chystaného boxu Backdraft. Není jím nikdo jiný než Joshua Fitzsimmons a jeho Sabotéři. Čímž se dostáváme ke skutkové podstatě frakce Arcanist jak ji vidí Gilda, tedy jako spolek teroristů. Musím říct, že jako hráč Kaeris a Colette se na tyhle maníky docela těším. Proč se dočtete pod obrázkem.



Joshua Fitzsimmons a jeho Sabotéři jsou agenti M&SU a zaměřují se na Unijní destruktivnější cíle. Joshuova nejimpozantnější schopnost je jeho Jarní pasti (Spring traps), která promění přátelský scheme marker do 6" od něj na výbušninu jež zraní všechny modely kolem sebe. Pokud se toto zkombinuje s jeho Žhářstvím (Arson), které mu umožňuje zapálit scheme marker a všechny kolem stojící modely, tak to činí Fitzsimmonse tím kdo kontroluje bojiště. Ještě lepší je, že jeho schopnost "Já to nepodpálil" (I Didn´t Start the Fire) mu dovoluje ukončit Burning kondici na nepřátelských modelech a položit za to scheme marker k jejich podstavci a pak jej použít oběma výše popsanými způsoby.
 Sabotéři následují Joshuův styl s jejich akcí Odpálení skryté nálože (Detonate Hidden Charges), jež jim umožňuje nepřátelským modelům do 2" od scheme markeru udělit poškození a dát jim Burning kondici, vše bez diskardování markeru. Nejsou tak moc zaměřeni na oheň jako Fitzsimmons, proto sebou také nosí Otrávené dýky aby trochu zamíchali věcmi. Obě akce jdou ruku v ruce s jejich schopností Připraven na úspěch (Set up for Success), která Sabotérům dovoluje líznout kartu pokaždé když poškodí nepřátelský model do 2" od scheme markeru.

ZDROJ

Žádné komentáře:

Okomentovat